onsdag 24. august 2011

Forts. sånn går no dagan

Siden forrige innlegg har me vore på tur kvar dag utenom 1. Oliver er super å ha med seg på tur, og går som den prinsen han er, veldig veldig fint. Thassie flakke fremdeles frå side til side og har knapt tid til å lukte seg ferdig før hu spurtar vidare.
Oliver og Thassie brukar dagane til masse leik, og til tider kan det bli litt voldsomt for meg som ser på. Heldigvis bytter dei på å synast det blir for voldsomt, og begge to er flinke til å avslutte leiken.
Tanja har også byrja å leike med Oliver, noko eg syns er svært kjekt i og med at hu ikkje gjer slikt lenger. Ho har dei siste dagane fått metacan'en sin igjen, og nå ser eg stor forskjell. =) Heldigvis til det betre.
Oliver blir god og kosete på kveldane, og i går kom han heilt opp på magen og la seg for litt kos. Ikkje lenge, men nok til at det blei varm for både han og meg. =)
I verste oppussingstid kjem både han og Thassie og held meg med lag, men det blir nok litt lite action for dei då, for dei endar alltid opp med å sovne i gongen. Ellers er han tidlige til å ta kveld. Som regel ruslar han inn i buret sitt rundt 22.30. 
Her ein dag sto han på alle fire og løfta den eine foten som om han skulle vinke.. Eg sa nokre godord til han og klødde han under haka, og då eg tok bort handa igjen, byrja han å vinke igjen... hehe.. 3 gonger gjorde han dette, så eg syns det var ein herlig måte å vinke på.
Idag tok eg ein liten filmsnutt som virkelig gjenspeiler korleis dagane her er med Oliver. Han er alltid med oss, inviterer oss til leik, og leiker med Thassie når han ikkje vil med oss meir. =)
Skjønnaste Oliver altså.

Alle samen har et veldig godt forhold, og har ingenting imot å slappe av i sofaen i samen.

2 kommentarer:

  1. Det er vel ikkje så mange dagane igjen nå før ferieoppholdet er over for denne gong?
    Så koselig at Tanja også faller for sjarmøren, dah :-)

    SvarSlett
  2. Nei, det e bare få dagar igjen nå, søndag. Så det e godt me får Kinky i hus før Oliver fere, for eg trur me hadde syns det hadde blitt gruelig tomt..
    Ja, at Tanja også blir med på lek er jo bare storarta, det er jo lenge siden hu har villa lekt med andre nå, til tross for metacam'en.

    SvarSlett